Італійський художник TVBOY поділився враженнями від побаченого в Києві, Ірпені та Бучі

1335 0
Художник залишив свої малюнки на стінах у побитих війною містах
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Відомий італійський вуличний художник Сальваторе Бенінтенде, відомий як TVBOY, висловив захват силою та відвагою українців. Про це він написав у Instagram. 

 

«Тільки побувавши в Україні, я по-справжньому зрозумів силу та відвагу цих людей. Як данину поваги жертвам цієї війни я хотів залишити свій знак на вулицях Києва, Бучі та Ірпеня, міст, поранених російськими атаками. Послання, що міститься у кожному творі, — це відродження та надія», — написав TVBOY і побажав українцям якнайшвидшого завершення війни.

 

Нагадаємо, Бенінтенде створив декілька муралів у Бучі та Ірпені. На його малюнках зображені діти, які прийшли грати на розбитий снарядами стадіон, дівчинка, яка показує середній палець окупанту, або малює на стіні символ миру жовтими і синіми фарбами, синьо-жовті голуби.

 

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!