ІТ-компанія SoftServe виділила 5 млн грн для Збройних Сил України

1630 0
Долучитися до збору може кожен.
Фото: pinterest

Фото: pinterest

Українська ІТ-компанія SoftServe через благодійний фонд «Відкриті очі» скерувала 5 мільйонів гривень для допомоги Збройним Силам України та для забезпечення локальних потреб. Також компанія відкрила благодійний збір, щоб допомогти армії.

Читайте також: «Я допомагаю українській армії». Хто із львівського бізнесу підтримав військових

«Аби бути корисними швидко і саме там, де найбільше потрібно, наш благодійний фонд розпочав збір коштів для допомоги армії. Долучитися, до речі, може кожен. Не менш важливо зараз продовжувати робити те, у чому ми експерти. І ми до цього готові. Наразі дбаємо про найголовніше – безпеку кожного з SoftServians», – повідомили на Facebook-сторінці компанії.

Долучитися до збору для допомоги українській армії можна за посиланням.

Там додали, що упродовж 8 років війни з російським агресором вони постійно допомагали хлопцям на передовій, й тепер продовжуватимуть це робити.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!