Із 11 травня в Україні обіцяють збільшити кількість громадського транспорту

4151 0
Громадський транспорт у Львові курсує в режимі спецперевезень.
Фото: Transportphoto

Фото: Transportphoto

Кабінет міністрів дозволив збільшити кількість громадського транспорту в Україні після 11 травня та під час послаблення обмежень. Про це під час засідання уряду повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також: Столик на двох. Як у Львові запрацюють літні майданчики ресторанів

Зокрема місцевому самоврядуванню дозволять збільшити кількість громадського транспорту, аби дати змогу людям діставатися на роботу. Однак відповідальність за ймовірні спалахи коронавірусу теж покладають на міських голів.

«Його запуск ми плануємо робити, в тому числі, в межах нашої концепції адаптивного карантину. І тут в нас спільна відповідальність з місцевою владою, коли всі аспекти будуть прораховані. Громадський транспорт у великих містах – це ризик сотень хворих і тут треба діяти поступально і дивитися на питання безпеки», – сказав він.

Читайте також: Як туристична галузь Львова виходитиме з карантину. П'ять етапів

Додамо, що їздити в громадському транспорті Львова можна лише за спецперепустками працівникам певних установ. Карантин в Україні продовжили до 22 травня, але з пом’якшеннями з 11 травня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!