Із 12 травня в Україні планують відновити автобусне й залізничне приміське та міжміське сполучення

61161 0
Про міжнародні авіаперевезення поки що не йдеться.
Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

У Мінінфраструктури готують план виходу з карантину за яким із 12 травня планують відновити автобусне й залізничне приміське та міжміське сполучення, але з дотриманням обмежень. По це міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів у інтерв'ю «Ліга.Бізнес».

Він додав, що відомство готує алгоритм виходу з карантину, яке має фіналізувати вподовж тижня. Його має затвердити Міністерство охорони здоров'я.

«Багато що залежить від того, які показники по поширенню вірусу ми будемо мати до 12 травня. Надалі плануємо і авіасполучення. Звичайно, ми можемо говорити тільки про внутрішню авіацію», – пояснив Криклій.

Коли можливе відновлення міжнародного авіасполучення – міністр не відповів. За його словами, у громадському транспорті будуть діяти обмеження: маски, термоскринінг, де це можливо, у міському транспорті можна буде використовувати тільки сидячі місця.

Раніше Владислав Криклій говорив, що про відновлення сполучення всередині країни, наприклад, окремі напрямки Інтересіті, можна робити у червні, а про авіасполучення, за словами міністра, раніше червня говорити точно не можна.

Нагадаємо, уряд продовжив карантин через поширення коронавірусу до 11 травня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!