Із 16 обрали двох: хто може очолити фіскальну службу Львівщини

2815 0
Учора, 30 липня, у приміщенні Львівської ОДА відбулося заслуховування кандидатів на посаду начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.

Кадрова рада обрала двох фіналістів – Ігоря Кондро і Василя Лемішовського.

Кондро Ігор Володимирович (останнє місце роботи – ДПІ у Сихівському районі ГУ ДФС у Львівській області – перший заступник начальника інспекції).

Лемішовський Василь Іванович (останнє місце роботи – заступник начальника ГУ ДФС у Львівській області, в.о. начальника ГУ ДФС у Львівській області) 

Нагадаємо, начальника головного управління Державної фіскальної служби Львівщини не можуть призначити вже протягом року. Учора, 30 липня, активісти кликали львів'ян прийти на відкритий конкурс, аби разом обрати найдостойнішого із претендентів.

Джерело: прес-служба ДФС Львівщини, Galinfo


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!