Політична реклама

Із 31 жовтня графік руху потягів до Росії буде змінено. Можливі запізнення (оновлено)

1259 0
Пасажири, які збираються здійснювати поїздку з 31 жовтня по 3 грудня 2011 року у напрямку Росії, Білорусі або транзитом через вказані держави, та вже придбали проїзні документи, мають уточнити час відправлення поїзду по станції посадки.

У зв`язку з рішенням Верховної Ради від 18 жовтня 2011 року про перехід на зимовий час вперше в історії країн СНД різниця в часі між Україною і Російською Федерацією становитиме 2 години, - повідомляє прес-служба "Укрзалізниці". 

Як йдеться у повідомленні, наразі залізничникам потрібно розробити новий графік руху пасажирських поїздів дальнього слідування, поїздів міжнародного сполучення та транзитних у надзвичайно стислі терміни. Робота над графіком ведеться в авральному режимі.

Поїзди міжнародного сполучення, зокрема, з Росією, Білоруссю, Молдовою після 30 жовтня і до опрацювання відкоригованого розкладу, курсуватимуть за попереднім графіком, оскільки процес коригування та узгодження розкладу руху поїздів із зарубіжними залізничними адміністраціями вимагає часу.

За попередніми даними, процес адаптації графіків триватиме до 3 грудня.

У той час на сайті "Російських залізниць" відзначають, що до цього часу можливі запізнення прибуття пасажирських потягів, що курсують сполученням з Україною, а також поїздів, у тому числі міжнародних, які прямують транзитом через Україну, на станції Російських залізниць.

«Оскільки ці поїтяги при перетині кордону України та Росії через зміну часу фактично будуть прибувати з запізненням на 1 годину», - сказано у повідомленні.

У той час потяги, що прямують з Росії в Україну, як відзначають "Російські залізниці", через зміну часу будуть прибувати на кордон раніше на 1 годину, і існує ймовірність вимушеного очікування для компенсації цього часу.

Російські залізниці обіцяють пасажирам зробити все можливе для того, щоб вони відчули якнайменше незручностей у зв´язку з подією, але "з жалем відзначають, що ризики запізнень поїздів зберігаються", - сказано у повідомленні.  

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!