Із «Азовсталі» вдалося врятувати 50 жінок, дітей та людей похилого віку, – Верещук

1106 0
У суботу евакуація продовжиться.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

У п’ятницю, 6 травня, з маріупольського заводу «Азовсталь» евакуювали 50 жінок, дітей та людей похилого віку. У суботу, 7 травня, зранку евакуаційна операція продовжиться. Про це повідомила віцепрем’єрміністерка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

«Сьогодні ми проводили евакуацію цивільних з Азовсталі. На зворотному шляху мали забрати людей на Порт Сіті. На жаль, не встигли. Бо цілий день колона була вимушена стояти біля «Азовсталі». Там відбувалися бої та інші провокації. Ворог постійно порушував режим припинення вогню. Тому евакуація проходила вкрай повільно. Однак, сьогодні нам вдалося витягнути з «Азовсталі» 50 жінок, дітей та людей похилого віку. Завтра зранку ми продовжимо евакуаційну операцію», – зазначила Ірина Верещук.

За планом о 17:00 біля ТЦ «Порт Сіті» мають бути автобуси, які відвезуть людей до Безіменного. Люди приєднаються до колони з «Азовсталі», яка наступного дня вирушить до Запоріжжя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!