Політична реклама

Із четверга у львівському кінотеатрі - фільм про братів Кличко

1687 0
Із 15 березня в Україні в прокат виходить документальний фільм німецького режисера Себастьяна Денхарда "Клички". У Львові кіно вже з четверга показуватимуть у кінотеатрі "Планета кіно IMAX".

Як повідомляє ЗІК, у фільмі йдеться про життя братів-боксерів 40-річного Віталія та 35-річного Володимира Кличків від дитинства до часу, коли обидва стали чемпіонами світу у важкій вазі.

«Головне в цій історії – сімейні узи, беззастережна братська любов, яка надає цим двом неординарним людям таку силу, що перед ними тремтить весь боксерський світ, – каже режисер Себастьян Денхард. – Цю любов я і спробував зняти на кіноплівку».

Знімальна команда провела з братами Кличками три роки, слідуючи за ними Україною, Німеччиною, США, Канадою, Швейцарією, Австрією та Казахстаном.

«Деякі невідомі сторінки з біографії братів Кличків стануть справжнім відкриттям для глядачів, і це ще більше допоможе зрозуміти феномен двох братів з України, яких сьогодні знає весь світ, – зізнається Денхардт.

Світова прем’єра фільму про братів Кличків відбулася в квітні 2011 року на кінофестивалі Роберта де Ніро Tribeca у Нью-Йорку, після чого з успіхом презентація стрічки відбулася в Європі.В Україні фільм Клички був представлений у липні 2011 року в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю. Українська прем’єра кінострічки в Одесі повинна була відбутися за участю Володимира та Віталія Кличків, однак внаслідок трагедії в сім’ї – смерті батька, брати-боксери не змогли бути присутніми особисто, - 

«Через роки ця стрічка буде нагадувати нам про те, що головне – це не тільки мрія, а й люди, які вірять у неї разом з тобою, – зазначили брати Клички. – Тому ми хочемо присвятити прем’єру фільму пам’яті нашого батька».

З 12 березня в рамках передпрем’єрного показу Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Тернопіль, Львів першими побачать історію українських супер-зірок світового спорту та відомих громадських діячів – братів Кличків.

З 15 березня 2012 фільм про Володимира і Віталія Кличків можна буде подивитись у кінотеатрі "Планета кіно IMAX".  Вартість квитків 15-80 грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!