Політична реклама

Виборчі перегони 2020. Із чим йде на голову Львівської ОТГ Юлія Гвоздович

1527 0
Ефір за її участі транслюватиметься на ресурсах медіа-хабу Тvoemisto.tv сьогодні, 19 жовтня, о 16.00.

Із чим іде на вибори депутатка Львівської міської ради від Української галицької партії Юлія Гвоздович, що планує змінити у роботі транспорту та як боротиметься із проблемою сміття в місті – ви почуєте в ефірі медіа-хабу Тvoemisto.tv сьогодні, 19 жовтня, о 16:00.

Серед іншого, кандидатка на голову Львівської ОТГ розповість, з якими викликами пристосованості міста стикнулася сама, що потрібно розвивати тут для зручності мешканців. Як планує розвивати промислові зони міста та прилеглих міст і сіл об'єднаної громади Львова,

Додамо, що Юлія Гвоздович є ініціаторкою запровадження громадського бюджету у школах серед учнів, співініціаторкою створення кімнат для догляду за дітьми в громадських місцях та поліклініках. А також вона Ініціювала гендерно-орієнтований підхід до спортивних майданчиків у місті – не лише футбольні поля, а й мультифункціональні майданчики.

Читайте також: Що обіцяє Гвоздович зробити для Львова. Аналіз програми

Розмова із Юлією Гроздович транслюватиметься на ресурсах медіа-хабу сьогодні, 13 жовтня, о 16.00.

Довідка

Юлія Гвоздович, 33 роки, – кандидатка економічних наук, молода мати і дружина, пластунка. Прийшла у політику під час Революції Гідності. Була головою Української Галицької Партії у Львові, є співзасновницею і головою громадської організації «Батьки в дії» та жіночого руху «За гідні пологи». Ініціаторка та співавторка нового Статуту громади, завдяки її зусиллям у місті запроваджені електронні петиції й система незалежного аудиту комунальних підприємств, онлайн-трансляції засідань виконавчого комітету.

Разом із колегами по фракції вона активно воювала з дерибаном землі та комунального майна. У 2018 подала до суду на виконком Львівської міськради через постійні порушення ним регламенту. Особливого розголосу набула позиція Юлі Гвоздович проти забудови Григорія Козловського на Дорошенка, 2. Вона єдина депутатка у міськраді, яка публічно виступила проти схеми передачі комунального майна у руки одіозного депутата.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!