Із Домівки врятованих тварин випустили у природу їжачків. Фото, відео

2227 0
Чотирьох врятованих їжачків випустили у парк.
Фото: Орест Залипський

Фото: Орест Залипський

Із Домівки врятованих тварин на волю випустили їжачків, яких привезли сюди ще сліпими із Тернополя. Про це Тvoemisto.tv повідомив зоолог Орест Залипський.

«Вони прибули до нас на початку літа ще зовсім маленькими та сліпими. Їх знайшли у Тернополі на дорозі. Вигодовувати їх з початку сумішшю котячою (молоком). Потім, коли вони відкрили очі, стало трішки легше. Повернули їх в природу у парку Знесіння», – розповів Орест Залипський.

А такими малюками вони потрапили у Домівку:

 

Зазначимо, що раніше із домівки у природу випустили 14 лисиць та яструбів.

Нагадаємо, що «Домівці врятованих тварин», яка діє у парку Знесіння, не вистачає коштів на харчі для підопічних. Грошей, які виділяє місто, вистачає хіба що на сіно та зерно для тварин, все інше оплачують волонтери та небайдужі львів’яни. Ситуація загострилася з початку осені, коли через похолодання кількість відвідувачів суттєво зменшилася. Загалом, щоб нагодувати тварин, які є в Домівці, на день потрібно приблизно 3 тис. грн. 

Детальніше про те, чому Домівка врятованих тварин опинилася на межі виживання, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

Христина Гоголь

Фото і відео Ореста Залипського

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!