Із двох торгових центрів у Львові знову евакуйовують людей

3535 0
Анонімне повідомлення про замінування торгових центрів «Роксолана» та «Кінг Кросс» сьогодні, 27-го грудня, вкотре надійшло на електронну адресу Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Фото: відділ комунікації поліції Львівської області

Фото: відділ комунікації поліції Львівської області

У торгово-розважальному центрі «Кінг Крос» на вулиці Стрийській, 30 та в торговому центрі «Роксолана» на площі Соборній, 14 шукають вибухівку.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv  речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, із торгових центрів евакуйовують відвідувачів та персонал. На місцях працюють спеціальні служби: експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших підрозділів поліції Львівщини.

Нагадаємо, 26-го та 23-го грудня, після анонімного попередження про замінування двох торгових центрів у Львові, спеціальні служби шукали вибухівку. Під час обстеження будівель нічого не знайшли. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!