Із кнопкою виклику і USB-портом. Укрзалізниця хоче купити 100 пасажирських вагонів за 3 млрд грн

1794 0
Вагони мають бути обладнані вакуумними туалетами, вікнами з подвійними склопакетами, пультом управління освітленням і кнопкою виклику провідника.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

АТ «Укрзалізниця» оголосила тендер на закупівлю 100 пасажирських купейних вагонів загальною вартістю понад 3 млрд грн. Про це повідомляє Ліга. Бізнес.

Всього оголосили чотири лоти на чотири типи вагонів:

- 51 пасажирський купейний спальний вагон (1,5 млрд грн);

- 12 купейних спальних вагонів типу СВ (349 млн грн);

- 20 купейних спальних вагонів, обладнаних для перевезення людей з інвалідністю на колісному кріслі (633,7 млн ​​грн);

- 17 купейних спальних вагонів, обладнаних для перевезення людей з інвалідністю та з купе начальника поїзда (551,3 млн грн).

Читайте також: SkyUp запускає прямі рейси зі Львова в Херсон та Одесу. Розклад, вартість

Усі вагони повинні поставити до 31 грудня 2021 року. Дедлайн подачі тендерних пропозицій – 30 березня. Аукціон планують провести 5 травня.

Відповідно до тендерної документації, вагони повинні бути обладнані вакуумними туалетами, вікнами з подвійними склопакетами, пультом управління освітленням і кнопкою виклику провідника. У кожному купе має бути по чотири розетки і два USB-порти.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» призначила на вихідні до 8 березня вісім додаткових поїздів, п’ять з них – через Львів. Детальніше про розклад та придбання квитків можна дізнатися за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!