Із крамниць Львова вилучили 89 кг рибопродукції через підозру на ботулізм

2159 0
У виробах підприємця з Кіровоградської області знайшли інфекцію після того, як захворіли покупці в Києві.
Фото: templar.blog.bg

Фото: templar.blog.bg

Майже 90 кг розмаїтих рибопродуктів вилучили із крамниць мережі «Арсен» працівники головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області. Як вказано на сайті, йдеться про рибну стружку в’яленого судака, рибну паличку «Лосось», рибну паличку «Краківську», в’яленого судака, плоскирку, карася в’яленого та густеру вироблену ФОП А. Меркулова у Світловодську Кіровоградської області.

За даними Держпродспоживслужби, на початку червня в Києві зафіксували три випадки отруєння, один із яких закінчився трагічно.

Читайте також: Як вберегтись від кишкових інфекцій

Фахівці служби наполегливо радять жителям Львова та області не купувати купувати м’ясних та рибних продуктів домашнього виготовлення на ринках та місцях стихійної торгівлі. Не слід купувати та споживати м’ясні та рибні продукти невідомого походження, що їх реалізують невідомі особи без відповідних товаросупровідних документів та без дотримання належних температурних умов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!