Із Києва до Одеси запустили дешевий авіарейс

2004 0
Сьогодні, 12 липня, українська авіакомпанія «Bravo Airways» здійснила перший рейс з Києва до Одеси. Як повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, йому вдалося здійснити політ за 499 грн.
фото: thekharkivtimes.com

фото: thekharkivtimes.com

Лінію обслуговуватиме літак Boeing 737-505, вік якого становить 26 років. Раніше повітряне судно експлуатувалося авіакомпаніями «Braathens», «Lufthansa», «SAS», – повідомляє Центр транспортних стратегій.

Рейси будуть виконувати з аеропорту Жуляни (IEV) 4 рази на тиждень, а з 1 серпня щоденно. Вартість квитка починається від 499 гривень. Першим рейсом скористався і Міхеїл Саакашвілі.

Додамо, також польоти між Києвом і Одесою також виконують авіакомпанії МАУ (аеропорт Бориспіль) і «Мотор Січ» (Жуляни).

Довідка. Авіакомпанія «Bravo Airways» заснована в 2003 році. Зараз перевізник виконує тільки чартерні рейси. Флот компанії складається з двох літаків MD-82/83 і одного Boeing 737. Основним партнером «Bravo Airways» є авіакомпанія «UM Air».

Читайте також: Зі Львова до Мінська запустять прямий авіарейс. Графік вильотів

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!