Із Львівського бронетанкового заводу стягнуть 6,2 мільйони гривень штрафу

1363 0
Цю справу розглядають із 2018 року.
Фото: Львівський бронетанковий завод

Фото: Львівський бронетанковий завод

Львівський бронетанковий завод зобов’язаний сплатити оборонному відомству штрафні санкції на суму 6,2 млн. грн. Відповідне рішення ухвалив сьогодні, 2 грудня, Північний апеляційний господарський суд. Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

Читайте також: Суд скасував вирок у справі ексдиректора Львівського бронетанкового заводу

Мова йде про укладення у 2016 році між Міністерством оборони України та ДП «Львівський бронетанковий завод» державного контракту про надання послуг з ремонту бронетехніки.

Однак, за даними прокуратури, підприємство допустило протермінування надання послуг з ремонту, унаслідок чого техніку поставили із значним запізненням.

Цю справу з 2018 року неодноразово переглядали суди різних інстанцій. Сьогодні суд зобов'язав сплатити завод 6,2 млн грн штрафу.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!