Із львівських шкіл відселили всіх переселенців

2209 0
Їх переселили у інші локації, щоб підготувати навчальні заклади до нового очного навчального року.
Фото умовне

Фото умовне

У школах Львівської громади більше не живуть переселенці. Їх переселили у інші локації, щоб підготувати навчальні заклади до нового очного навчального року. Як повідомляють в управлінні освіти Львівської міської ради, впродовж літа для переселенців, які проживали у міських школах, шукали нові місця проживання. 

Станом на серпень всі навчальні заклади вже звільнили для того, аби можна було проводити офлайн-навчання. Зараз у закладах, де потрібно, ремонтують укриття, закуповують необхідне обладнання тощо.

Читайте також: Важливо повернути дітей за парти. Лілія Гриневич про освіту та безпеку учнів під час війни

Додамо, що станом на 20 липня у школах Львова тимчасово проживало ще 250 внутрішньо переміщених людей.

Нагадаємо, до 1 вересня школи Львова та області повинні облаштувати укриття, а переселенців – розмістити в інших місцях. Зокрема, для цього у Львові до 15 липня мали переселенців з міських шкіл мали відселити в інші заклади. А на ремонт та облаштування укриттів у навчальних закладах середньої освіти з міського бюджету скерували 48,5 мільйонів гривень. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!