Із Личаківського парку заберуть вісім МАФів. Фото

2832 0
Вони не вписуються у проєкт оновленого парку та заважають реконструкції.
фото: львів. містобудування

фото: львів. містобудування

Із Личаківського парку поблизу кінцевої зупинки трамваю №2 на вул. Пасічній заберуть низку кіосків. Рішення по демонтаж тимчасових споруд у п’ятницю, 19 листопада, ухвалив виконавчий комітет ЛМР.

«Вони не вписуються у проєкт оновленого парку та заважають реконструкції. Йдеться про 8 споруд, що розташовані на території парку, біля кінцевої зупинки трамваю»,повідомляють у департаменті містобудування ЛМР.

Читайте також: У парку Горіховий гай з'явився ігровий екомайданчик. Фото

Власники кіосків мають добровільно їх демонтувати. Інакше це зробить КП «Адміністративно-технічне управління».

Читайте також: Що може з'явитися на місці колишнього винзаводу біля Погулянки, який належить священнику

Нагадаємо, у Личаківському парку триває реконструкція. Цього року на це додатково виділили парку 25 мільйонів гривень. За проєктом реконструкції, який виготовила фірма «Рутенія», тут, окрім двох дитячих майданчиків, передбачили ремонт та влаштування прогулянкових пішохідних та велодоріжок, зони для вигулу собак, облаштування зовнішнього освітлення, висадка дерев та опорядження клумб тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!