Із міського бюджету Львова виділять гроші на лікування пластунки Галини Николин

1643 0
Дівчину із двома подругами на території військового коледжу у Києві збив п’яний майор.
фото: пласт

фото: пласт

Із міського бюджету Львова виділять гроші на лікування пластунки зі Львівщини Галини Николин, яка постраждала від наїзду на території військового коледжу у Києві разом із двома іншими курсантками. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Після наїзду дівчина у важкому стані. Львів компенсує витрати на лікування на найбільш критичному етапі. Проте на цьому боротьба не закінчиться Попереду довгий період реабілітації. Не будьмо байдужими», – написав Андрій Садовий.

У дівчини розтрощені кістки, множинні переломи, розриви зв’язок, анемія середнього ступеня. На цей момент лікарі розглядають можливу потребу ампутації кінцівки. Вона потребує фінансової допомоги.

Реквізити для збору коштів:

4441 1144 4654 7406 монобанк

4149 4390 0273 4014 приватбанк

Одержувач: Галина Николин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!