Із нагоди ювілею Львова створять 760 відеороликів. Де подивитись?

2404 0
У Львові з нагоди 760-річчя міста стартував проект, у рамках якого в мережі розміщують історії про місто та звичайних львів’ян.

Як зазначають ініціатори проекту, відзняті промоційні ролики підкреслюють унікальність Львова, його добрий гумор та завжди позитивний настрій. У мережі вже з’явилося кілька відеороликів у рамках проекту «760 років — 760 історій». Доступні вже історії про архітектора, Козацьку церкву тощо. Переглянути усі ролики  можна на YouTube-каналі Lviv. Travel або офіційному сайті міськради.

Нагадаємо, програма заходів святкування 760-річчя Львова охопить період від 1 травня до 24 серпня. Усі події, які відбуватимуться в цей період у Львові, проходитимуть під слоганом 760 унікальних історій міста.

Традиційно, заплановане проведення урочистих зборів, де будуть вручені почесні нагороди «Шляхетна львівська родина», «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста Львова». Центром міста пройде театралізована хода з лицарями на конях.

Окрему спортивну програму готують на локації біля пам’ятника А. Міцкевичу. Розглядається можливість проведення еко-проекту на пл. Старий Ринок. Також у різних локаціях в центрі міста будуть концерти класичної музики. Зараз ведуться перемовини щодо виступів танцювальних театрів та театру тіней.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!