Із наступного року бійців ЗСУ навчатимуть англійської мови

3380 1
Вивчення англійської стане одним з факторів мотивації для тих військових, хто розраховує на зростання по службі.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Із наступного року бійців ЗСУ навчатимуть англійської мови. Про це повідомляє ВВС з посиланням на заступника начальника Генштабу Сергія Наєва.

За його словами, вивчення англійської мови - один зі шляхів наближення української армії до стандартів НАТО.

Читайте також: Президент України підписав закн про нові звання в армії

«Всі військовослужбовці, починаючи від солдата до генерала, будуть поступово вивчати англійську мову, щоб знати і вміти використовувати штабні документи. І щоб можна було нормально спілкуватися під час міжнародних навчань», - каже він.

Наєв додав, що вивчення англійської стане одним з факторів мотивації для тих військових, хто розраховує на зростання по службі. Перевагу надаватимуть тому офіцеру чи сержанту, який знає англійську мову.


Читайте також:
22 Грудня, 2019 14:39
666 ... порвати на британський прапор оте місце тому(тим) мудрагелю-патрійоту , що (тим місцем) придумав отак , через знання-не знання англійської мови , оцінювати бойову(!!!) підготовленість особового складу ЗСУ ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!