Із наступного тижня автобус №47а поїде до Підзамче

2890 0
На маршруті курсуватиме 13 автобусів великого класу.
Фото: АТП-1

Фото: АТП-1

Із 12 листопада автобус №47а курсуватиме до станції «Підзамче». Про це повідомляють на сайті АТП-1, яке обслуговує маршрут.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Нині автобус курсує від проспекту Червоної Калини через вулиці Зелену, Пасічну, Личаківську до площі Різні. Із понеділка автобус курсуватиме від площі Різні далі до станції «Підзамче».

Оновлений маршрут №47а

ст. Підзамче — вул. Хмельницького — вул. Гайдамацька — вул. Замарстинівська — просп. Чорновола — вул. Підвальна — вул. Личаківська — вул. Пасічна — вул. Зелена — вул. Сихівська — просп. Червоної Калини — вул. Коломийська — вул. І. Кавалерідзе — вул. Сихівська — вул. Зелена — вул. Пасічна — вул. Личаківська — вул. Підвальна — просп. Чорновола — вул. Замарстинівська — вул. Гайдамацька — вул. Хмельницького — ст. Підзамче.

Знак зупинки на перенесеній зупинці автобуса №47а

За словами директора АТП-1 Ореста Хамули, на цьому маршруті збільшать кількість автобусів МАЗ та Електрон до 13. Також автотранспортне підприємство має розмістити оголошення про зміну маршруту автобуса №47а на зупинках.

Читайте також: Куди скаржитись львів’янам, якщо останній автобус, тролейбус чи трамвай не приїхав

Нагадаємо, управління транспорту укладе тимчасові угоди з перевізниками на маршрути, на які ніхто не подав пропозиції під час проведення конкурсу перевізників у жовтні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!