Із наступного тижня через Львів курсуватиме новий нічний потяг

3636 0
Нічний експрес № 129 Київ – Ужгород зупинятиметься у Львові.
Фото: lvivnews.info

Фото: lvivnews.info

ПАТ «Укрзалізниця»з 11 грудня призначила курсування ще одного поїзда – № 129 Київ – Ужгород. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Нічний експрес курсуватиме впродовж року із введенням нового графіка руху поїздів. Періодичність курсування – через день, зі столиці відправлення поїзда по непарних числах, з Ужгорода – по парних», –  йдеться в повідомленні.

Вказано, що у перші рейси поїзд № 129 відправиться з Києва 11 грудня, а з Ужгорода – 12 грудня. Відправлення зі ст. Київ-Пасажирський о 21:02, прибуття до Ужгорода наступного дня о 10:02. У зворотному напрямку відправлення з Ужгорода о 22:00 та прибуття до Києва наступного дня о 10:58.

Читайте також: У грудні маршрут швидкісного потяга Київ –Тернопіль продовжать до Львова

Поїзд курсуватиме із зупинками у Вінниці, Хмельницькому, Тернополі, Львові та Мукачевому. Новий поїзд долає відстань з Києва до Ужгорода за 13 годин, що майже на 3 години швидше, ніж, наприклад, поїзд № 81.

У складі поїзда до послуг пасажирів купейні вагони. Окрім цього поїзда, наразі між Києвом та Ужгородом курсують постійно поїзди № 81, 99, 13 та 113.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!