На маршрут №18 виїдуть великі автобуси

3745 2
Скільки автобусів курсуватиме на маршруті, наразі не відомо.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

Комунальне АТП-1 із наступного тижня запустить автобуси великого класу на маршрут №18. Про це повідомили на сторінці підприємства у Facebook.

Раніше цей маршрут за тимчасовим договором обсуговувало ТзОВ «Фіакр Львів». Тепер його передали комунальному підприємству. Скільки автобусів курсуватиме на маршруті, наразі не відомо, втім за умовам конкурсу, який відбувся у жовтні торік, у робочі дні мають їздити 10 автобусів, а у вихідні – 5. Маршрут сполучає вулиці Ялівець та Суботівську і курсує через Личаківську, Франка, Стрийську, Володимира Великого та Виговського.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові: розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, комунальне «АТП-1» отримало 150 великих автобусів МАЗ та Електрон. Вони вже курсують на маршрутах, що сполучають РяснеВинники та Брюховичі, зокрема, 1а, 2а, 3а, 5а, 8, 9, 16, 29, 45, 47а, 49. Також у планах управління транспорту запуск великих автобусів до Рудного, втім поки що не вдалося дійти згоди з місцевими мешканцями. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
21 Березня, 2019 19:36
Оксана На Сихів з Городоцької від Метро також їздить малий автобус 14,дуже рідко.Людей багато через те, що станція Західна розташована поруч.дайте великий автобус бо люди їздять у дуже великій тисняві!!!
20 Березня, 2019 19:18
Володимир На Сихів неможливо добратись зранку -№53 заповнений повністю,не сісти! №26-не їздить взагалі,або настільки рідко,що не сядеш! №35-взагалі не їздить!
ПУСТІТЬ ВЕЛИКІ АВТОБУСИ-гармошку на №53!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!