Із наступного тижня студенти Львівського медуніверситету повернуться до очного навчання

2010 0
Документом скасовує з 29.10.2022 дію наказу «Про запровадження онлайн-навчання».
фото: vnz.univ.kiev.ua

фото: vnz.univ.kiev.ua

Із наступного понеділка, 31 жовтня, студенти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького повернуться в аудиторії. Ректор вишу скасував наказ про запровадження онлайн-навчання.

Джерело: пресслужба ЛНМУ ім. Данила Галицького

«Враховуючи рекомендації Міністерства освіти і науки України та стан безпекової ситуації ректор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, академік НАМН України, професор Борис Зіменковський підписав наказ № 3663-з (pdf) від 25.10.2022р. «Про відміну наказу №3522-з  від 11.10.2022», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Звідки їдуть іноземні студенти до Львова. Інфографіка

Документом скасовує з 29.10.2022 дію наказу «Про запровадження онлайн-навчання». Із жовтня здобувачі освіти мають повернутись до формату навчання, яким розпочався 2022/2023 навчальний рік.

Завідувачі кафедр зобов’язані забезпечити переривання навчальних занять, що відбуватимуться в аудиторії у приміщеннях університету, якщо лунатиме сигнал «Повітряна тривога» або інші сигнали оповіщення. Учасники освітнього процесу мають організовано під керівництвом викладача, який проводить заняття, пройти в укриття і перебувати в них до відбою тривоги.

Нагадаємо, що два львівські виші увійшли в топ найпопулярніших за кількістю поданих цього року заяв на вступ.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!