Із наступного тижня центри зайнятості на Львівщині працюватимуть дистанційно

1580 0
Окрім того, скасовують всі заходи для населення та працедавців, зокрема семінари, тренінги.
Фото: freepik

Фото: freepik

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні 13 серпня року віднесла Львівську область до помаранчевої зони, а місто Самбір – до червоної. Так, із 17 серпня, аби запобігти поширенню коронавірусної інфекції, спеціалісти базових центрів зайнятості та філій Львівського ОЦЗ надаватимуть клієнтам тільки дистанційні послуги. Про це повідомляє Львівська ОДА.

Окрім того, скасовують всі заходи для населення та працедавців, зокрема семінари, тренінги, круглі столи, зустрічі, наради, міні-ярмарки вакансій тощо.

Читайте також: Друга хвиля. Які ще лікарні розгортають для хворих з Covid-19 на Львівщині

На період карантину розмова з кар’єрним радником у телефонному режимі прирівнюватиметься до відвідування, а про те, що є пропозиції працевлаштування спеціалісти інформуватимуть безробітних за допомогою електронної пошти чи по телефону.

Співпрацю з представниками фірм і компаній, у тому числі щодо умов отримання допомоги з часткового безробіття, проводитимуть з використанням дистанційних форм комунікації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!