Із наступного тижня у Львові продовжать тролейбусний маршрут

2125 0
Роботи з продовження маршруту тролейбуса №9 до нового терміналу львівського аеропорту на завершенні. У неділю, 22 січня, відбудеться пробний виїзд.
фото: lvivzaet.in.ua

фото: lvivzaet.in.ua

Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович, до кінця тижня будуть завершені усі ремонтні роботи з продовження маршруту тролейбуса №9 до нового терміналу львівського аеропорту. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

«У неділю, 22 січня, заплановано проведення пробного виїзду. Якщо не виникатиме жодних проблемних моментів, то вже з понеділка тролейбус №9 курсуватиме до нового терміналу львівського аеропорту», – розповів Михайло Сидорович.

Зважаючи на зношеність транспортних засобів ЛКП «Львівелектротранс», з метою їх оновлення шляхом закупівлі нових низькопідлогових тролейбусів, підприємство очікує на прийняття сесією Львівської міської ради проекту ухвали «Про внесення до статутного капіталу ЛКП «Львівелектротранс» п’яти тролейбусів», які курсуватимуть на маршруті №9.

Читайте також: Із просп. Червоної Калини на вул. Хуторівку хочуть пустити тролейбус

Нагадаємо, аби продовжити тролейбусний маршрут №9, комунальне підприємство «Львівелектротранс» уклало договір вартістю 4,5 мільйони гривень

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!