Із наступного тижня вулицю Курмановича у Львові відкриють для проїзду

2282 0
Однак це лише перший етап ремонту.
фото: лмр

фото: лмр

Із наступного тижня вулицю Курмановича у Львові відкриють для проїзду. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступницю міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк.

«На вул. Курмановича практично завершили роботи щодо облаштування нижнього шару асфальту. До 25 грудня ми закінчимо всі роботи, які необхідні для того, щоби відновити рух транспорту», – каже вона.

Читайте також: Як планують змінити вулицю Віденську у Львові. Візуалізація

Однак це лише перший етап ремонту. На вул. Курмановича постелили лише нижній шар асфальту. Наступного року роботи на цьому об’єкті продовжать, зокрема, постелять верхній шар асфальту, облаштують велодоріжки тощо.

Нагадаємо, вулицю закрили на ремонт у жовтні. Вона – одна з найаварійніших у Львові, зокрема на це скаржилися мешканці вулиці, про що зареєстрували відповідні петиції. Вартість ремонту становить 71,5 млн гривень.

За ці кошти підрядник має провести демонтажні роботи, замінити дорожнє покриття, облаштувати комунікації, встановити дорожні знаки й огородження та нанести розмітку. Крім цього, вздовж вулиці планують висадити понад дві тисячі кущів, саджанців та дерев.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!