Із перевізниками знову укладуть тимчасові договори на маршрути, на які ніхто не подався

2444 0
Тимчасові договори з перевізниками укладають уже вдруге, а новий конкурс обіцяють провести навесні.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Із львівськими перевізниками укладуть тимчасові договори на обслуговування шести маршрутів, на які ніхто не подав пропозиції під час проведення конкурсу перевізників у жовтні торік. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 8 лютого.

Читайте також: Проїзд в автобусах Львова від сьогодні коштує 7 гривень

Із комунальним АТП-1 укладуть тимчасовий договір щодо обслуговування маршруту №19, №37 та №40, з ТзОВ «Фіакр Львів» на маршрут №18, із ТзОВ «Успіх БМ» – на маршрути №48 та №50. Додамо, що тимчасові договори з перевізниками на ці маршрути підписують уже вдруге після конкурсу, а новий обіцяють оголосити навесні.

Договори укладуть 12 лютого терміном на 3 місяці або до моменту проведення нового конкурсу на цей маршрут. Крім цього, управління транспорту ЛМР має оголосити новий конкурс перевізників для маршрутів №12, 18, 19, 30, 35, 36, 36а, 37, 40, 48, 49, 50, 54. Частково схеми руху деяких маршрутів уже відкоригували, і вони перебувають на погоджені у поліції.

Читайте також: АТП-1 запровадить у своїх автобусах квитки з голограмами

Нагадаємо, торік комунальне АТП-1 придбало 150 автобусів великого класу МАЗ та Електрон, із яких 97 уже курсують на маршрутах. У 2019 році планують закупити ще 100 низькопідлогових автобусів.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!