Із підозрою на коронавірусну інфекцію на Львівщині звернулося ще 43 людей

3237 0
Немає пацієнтів на апараті ШВЛ.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

У період з 8:30 по 18:30, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 43 осіб. Пацієнти з міста Львова, Яворівського, Пустомитівського, Турківського, Кам’янка-Бузького районів і міста Дрогобич. Про це повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 96 осіб. На самоізоляції – 737 осіб. За увесь час виписали 175 пацієнтів. Стан більшості хворих – середньої важкості. У 16-ти пацієнтів стан важкий. Немає пацієнтів на апараті ШВЛ.

Читайте також: За добу в Україні підтверлили майже 400 нових випадків COVID-19

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулася 1008 людей. За увесь час у 700 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірусу.

Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 142 осіб. У 166 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 8 осіб померли. Троє осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 6 пацієнтів одужали.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!