Із площі Ринок на фронт вирушили 30 бойових пікапів та джипів

5978 0
Волонтери з усієї України збирають кошти, шукають за кордоном автомобілі. Львівські майстри приводять їх до ладу і разом з волонтерами везуть у гарячі точки.
фото пресслужби лмр

фото пресслужби лмр

Сьогодні із площі Ринок на фронт вирушили 30 бойових пікапів та джипів. Раніше українським воїнам вже передали 50 таких машин. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«30 бойових автівок виїхали на фронт. Це – спільна ініціатива волонтерського центру «Схід» за підтримки Київської школи економіки та Тимофія Милованова (міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з 29 серпня 2019 р. – ред.), – каже він.

Читайте також: Гроші, робота, освіта. На що можуть розраховувати біженці з України за кордоном

Волонтери з усієї України збирають кошти, шукають за кордоном автомобілі. Львівські майстри приводять їх до ладу, фарбують і разом з волонтерами везуть у гарячі точки. А в центрі «Схід» та благодійному фонді додають, що кожний автомобіль збільшує боєздатність української армії на фронті.

«Нашим бійцям потрібні машини, зброя та багато чого іншого, аби вони могли захищати нашу країну. Ми повинні не бути байдужими та не зволікати. Якщо ви можете допомогти самі – допомагайте або ж долучайтесь до тих, хто це робить», – додав Тимофій Милованов і зазначив, що передати автівку для потреб армії можуть всі охочі. Утім найбільша потреба є у пікапах.

Нагадаємо, що бійці добровольчого корпусу «Госпітальєри», які евакуйовують поранених із передової, також потребують пікапів і, крім цього, приладів нічного бачення. Як допомогти, дізнавайтеся тут, а повний матеріал про місію і тактику добровольців у російсько-українській війна читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!