Із початку року на Львівщині сталося понад 200 аварій через нетверезих водіїв

1397 0
Внаслідок цих автопригод 6 осіб загинули, ще 13 були травмовані.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Від початку року у Львові та області трапилося 243 дорожньо-транспортних пригоди за участі нетверезих водіїв. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Внаслідок цих автопригод 6 осіб загинули, ще 13 були травмовані. Правоохоронці виявили та притягнули до відповідальності 2 969 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Як працюватиме відеофіксація іспиту з водіння. Відео

Окрім цього, поліцейські Львівщини проводять комплексні профілактичні заходи з метою зменшення аварійності на автошляхах та збільшили кількість екіпажів поліції, задіяних до нагляду за безпекою дорожнього руху.

Нагадаємо, що цього року з обласного бюджету Львівщини на підтримку медзакладів виділили 36 млн грн, з яких 1 млн використають для відновлення роботи кабінету освідування водіїв. Кабінет освідування – це спеціалізований кабінет для проведення медичних оглядів водіїв на виявлення стану алкогольного чи наркотичного сп’яніння.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!