Із Польщі на Львівщину привезуть Вифлиємський вогонь

1749 0
Вогонь передадуть 18 грудня на українсько-польському кордоні на Львівщині.
Фото: old.dyvensvit.org

Фото: old.dyvensvit.org

Скаути Польщі передадуть львівським пластунам лампадку з Вифлеємським вогнем на підтримку миру в Україні та у всьому світі, пише на своїй сторінці у Facebook капелан Пласту в Україні отець Олекса Медик.

За його словами, 28 листопада розпочали сорокаденну мандрівку до Різдва Христового, яка триватиме до 7 січня.

«Звершуючи свою духовну мандрівку, 18 грудня ми приймемо естафету на українсько-польському кордоні від наших друзів харцерів. Скаути Польщі від імені усього світового скаутського руху передадуть лампадку з вогнем Вифлеємським, а разом з тим і свою підтримку, молячи Рожденного Царя-Христа про мир в Україні та в цілому світі», – розповів Олекса Медик.

Вогонь передадуть 18 грудня на українсько-польському кордоні на Львівщині. Додамо, що 2 грудня Архикатедральному Соборі Святого Юра відбудеться спільна молитва за мир в Україні. Під час Великої Вечірні винесуть Вифлеємський вогонь, що мають привезти напередодні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!