Із понеділка ЦНАПи Львова знову прийматимуть відвідувачів лише за попереднім записом

907 0
Без попереднього запису надаватимуть лише «швидкі послуги».
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

Із понеділка, 18 жовтня, внаслідок посилення карантинних обмежень Центри надання адміністративних послуг у Львові знову надаватимуть послуги лише за умови попереднього запису відвідувачів. Про це повідомили на сторінці ЦНАПу у Фейсбуку.

Читайте також: Львівщина додатково отримає державні кошти на розвиток ЦНАПів та швидкісний інтернет

Без попереднього запису надаватимуть лише «швидкі послуги», як-от:

  • витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
  • довідку про реєстрацію місця проживання/зняття з реєстрації ( додаток 13 або 16 ), але якщо дані оновлено в Реєстрі територіальної громади;
  • витяг з Державного земельного кадастру.

 

Додамо, що Центри працюють з понеділка по четвер з 9:00 по 19:00, а в п’ятницю – до 17:00. Записатися, аби отримати послугу в ЦНАПі, можна онлайн на сайті за посиланням. Окрім цього, нагадаємо, із 18 по 23 жовтня Центр надання адміністративних послуг на вул. Генерала Чупринки, 85 буде зачинений на ремонт. Записуватись на прийом до цього офісу можна, починаючи із 25 жовтня.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!