Із Порохової вежі у Львові виселяють ресторан

3973 1
Львівська обласна рада виселяє ресторан із приміщення Порохової вежі.
фото: petanque.lviv.ua

фото: petanque.lviv.ua

Згодом на оренду приміщення Порохової вежі буде оголошено комерційний конкурс. Про це повідомили на засіданні постійної комісії Львівської облради з питань комунального майна та приватизації. На засіданні комісії депутати розглянули відкритий лист ЛОО Націольнальної спілки архітекторів України щодо приміщень будівлі Порохової вежі, що на вул. Підвальна, 4 у центрі Львова, інформує zik.ua.
 
 
Як повідомив начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра, для потреб спілки архітекторів буде надано другий поверх будівлі. Третій поверх будівлі, де актовий зал, буде використовуватися для структур Львівської облради. Щодо першого поверху, де зараз ресторан, триває виконавче провадження. Після виселення ресторану, як розповів Микола Бандра, буде оголошено комерційний конкурс на оренду цих приміщень. 
 
Опублікувала Олеся Шеремета

Читайте також:
30 Травня, 2017 09:45
Правління Спілки Львівська Спілка архітекторів є ЄДИНИМ законним користовачем УСЬОГО Львівського будинку архітектора! ЛОР жодним чином за всі роки Незалежності не витратило жодної копійки на експлуатацію чи ремонт цієї будівлі, а тепер хоче у нас забрати те, що завжди належало нам і навіть здавати нам в "оренду" наше ж !!! Такого не було навіть за найавторитарніших режимів! А тепер "найдемократичніша" влада хоче привласнити собі та своїм посіпакам те, що по праву має належати архітектурній громаді Львівщини! Ото дожились ...
[***]s://[***].facebook.com/photo.php?fbid=10206791342100417&set=p.10206791342100417&type=3
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!