Із Рясного до центру Львова знову курсуватиме автобус №6а. Графік

11512 0
Його скасували на час ремонту вулиці Шевченка.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

14 серпня із Рясного до центру Львова знову почне курсувати автобус №6а. Про це повідомили у прессужбі комунального «АТП-1».

Зазначається, що у п’ятницю відкриють рух новозбудованим квазі-кільцем на Шевченка – Залізничній – Левандівській. натомість автобус №49, що їздить від приміського вокзалу до Рясного-2 через проспект Чорновола, не курсуватиме.

Маршрут автобуса №6а пролягатиме через вул. Шевченка, Левандівську, Сяйво, Городоцьку до пл. Галицької. На маршруті курсуватимуть вісім автобусів великого класу. Після вивчення пасажиропотоку графік руху можуть скоригувати.

Нагадаємо, частину вулиці Шевченка закрили на реконструкцію 14 березня. Відтоді й не їздить автобус №6а. Саме квазі-кільце вже збудували та закрили на реконструкцію другу частину вулиці шевченка: від Хорватської до Ярослава Мудрого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!