В Україні вироблятимуть більше біометричних паспортів

1880 0
Такий крок може зменшити кількість затримок у видачі біометрики.
фото: konkurent.in.ua

фото: konkurent.in.ua

У планах Поліграфкомбінату «Україна» є відкриття додаткової лінії персоналізації паспортів вже впродовж січня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної міграційної служби України.

«Запуск додаткової лінії персоналізації паспортів дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українцям повідомили, коли має вирішитися проблема із видачею біометричних паспортів

Також в службі зазначають, що на сьогоднішній день затримка у видачі паспортів триває. Через це міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням та порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках чинного паспорта для виїзду за кордон, не звертатися до будь-яких посередників, які обіцяють будь-які конкретні строки виготовлення паспорта.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!