Із центру Львова планують запустити автобуси до Малехова та Підбірців

2329 0
ЛМР просить ЛОДА погодити маршрути, які пролягають частково через територію області.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Львівська міська рада просить ЛОДА погодити маршрут міського автобуса №1а до Малехова та запустити новий автобус до Підбірців. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Три трамваї та 13 автобусів. Як доїхати до площі Двірцевої у Львові

«До мене як до міського голови звернулися мешканці сіл Малехів та Підбірці стосовно проблеми сполучення зі Львовом, оскільки значна їх частина навчається або працює у місті. Вказані населені пункти є у близькій агломерації з містом, відповідно при запроваджені електронного квитка є доцільним запровадження єдиної міської системи транспортного сполучення для зручності та комфорту перевезень», – йдеться у зверненні Андрія Садового.

Звернення надіслали у департамент дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації, оскільки маршрути мають пролягати через область.

Читайте також: Автобус №4а знову курсує вулицями Львова. Оновлений маршрут

Додамо, що нині автобус №1а курсує з площі Галицької до Галицького перехрестя, натомість у Підбірці мав би курсувати новий маршрут.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!