Із великих міст України можуть зникнути маршрутки

5947 4
Міністр інфраструктури Володимир Омелян вбачає альтернативу в розвитку електротранспорту.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

У великих містах України зникне такий вид громадського транспорту, як маршрутне таксі. Про це в ефірі телеканалу «Україна» заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, пише видання 4studio.com.uа. Як зазначив міністр, у великих містах України маршрутки взагалі повинні зникнути як клас.

Читайте також: Непереможна маршрутка. Чому у Львові так складно змінити транспортну систему

«Вони (маршрутки – ред.) давно не відповідають потребам сучасного суспільства, умов і комфорту перевезення громадян», – пояснив Омелян. Альтернативу маршруткам міністр вбачає у розвитку електротранспорту.

«Перш за все, це трамваї, тролейбуси, електробуси. Майбутнє для України – це відмова від двигунів внутрішнього згоряння і перехід на екологічно чистий і зручний транспорт», – сказав глава Міністерства інфраструктури.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

 


Читайте також:
12 Грудня, 2017 18:28
Войцех Бальчун +1
12 Грудня, 2017 18:24
Сучасне Суспільство Він давно не відповідає потребам громадян
12 Грудня, 2017 18:22
Майбутнє України Із міністерства інфраструктури може зникнути Володимир Омелян
12 Грудня, 2017 18:18
Водій Маршрутки АХАХАХАХАХАХАХАХ
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!