Політична реклама

Із вживаних авто в Україні найчастіше купують російські та німецькі

1394 0
Українці найохочіше купують вживані авто російського та німецького виробництва. Так, у лютому на вторинному ринку українці продавали понад 35 тисяч автівок.

Найчастіше українці перепродують ВАЗи,- повідомляють аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando. Протягом цього місяця частка Жигулів і Лад становила 21% вторинного ринку, хоча раніше цей показник перевищував 25%.

Натомість частка пропозицій автомобілів Volkswagen збільшилася з 4,7% до 5,8%. Така тенденція за місяць дозволила бренду зайняти другу позицію на ринку вживаних авто.  

Третє місце також за німцями. Продукцію компанії Opel українці пропонують у 5,5% пропозицій. Четверта і п'ята позиція у Daewoo і Ford. Ці автомобілі продаються у 4,5% оголошень.  

Ціна кожного п'ятого старого автомобіля, що продається в Україні, становить від $ 1 000 до $ 3 000. Коженого шостого - $ 5000 - $ 8000. Щодо віку машин, то чверть автівок випущені між 2006-2008 роками, а кожен п'ятий має ще радянську пописку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!