Із якими країнами планують насамперед відновити авіасполучення

2589 0
Передусім працюють над відновленням авіасполучення з Туреччиною, Грецією, Кіпром, Чорногорією, Хорватією та Грузією.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Із 15 червня Україна хоче відновити авіасполучення з найбільш популярними напрямками. Про це міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив в ефірі «Сніданку з 1+1».

Читайте також: Першими полетять лоукости. Директорка львівського аеропорту про кризу і найближчі перспективи

«Із 15 червня почнемо відновлювати регулярне міжнародне авіасполучення, але кількість країн, які будуть відкриті, – буде обмежено», – зазначив Владислав Криклій.

Він додав, що передусім працюють над відновленням авіасполучення з Туреччиною, Грецією, Кіпром, Чорногорією, Хорватією та Грузією. Міністр пообіцяв, що точні дані у відомстві повідомлять протягом тижня.

«Поки ми не говоримо (про відновлення авіасполучення – ред.) з Італією та Іспанією через епідеміологічну ситуацію в цих країнах», – додав міністр.

За його словами, міжнародні напрямки відкривають за двома умовами: якщо країна погоджується приймати українців, а Україна – громадян цієї держави, та сприятлива епідеміологічна ситуація за кордоном.

Крім того, міністр зазначив, що з 15 червня мають відновити і міжнародне, і внутрішнє авіасполучення, але у міністерстві працюють над тим, щоб внутрішнє відновити раніше.

Читайте також: Ryanair відкрив продаж квитків на рейси зі Львова. Дати та розклад

На час карантину в Україні призупинили всі авіаперевезення, крім спецрейсів для повернення українців з-за кордону. Відновити авіасполучення планують із 15 червня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!