Політична реклама

Із затримкою у тиждень у Львові відкрили Зелену, а також - Кульпарківську (оновлено)

1196 0
Вулицю Зелену на ділянці від вул.Сихівської до кільця вул. Пасічна-Луганська відкрили для руху транспорту. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, вже вчора, 30 жовтня, після обіду було відновлено рух тролейбуса №11.

Також за звичним графіком уже курсує тролейбус №24, який на час реконструкції дороги курсував з вул.Шота Руставелі до кільця вул.Пасічна-Луганська-Зелена.

Нагадаємо, відкрити для проїзду вул. Зелену спочатку планували минулого понеділка, 24 жовтня, потім кінець ремонту перенесли на четвер, 27 жовтня. Втім, і тоді вул. Зелену для проїзду не відкрили.     

 

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, також для руху транспорту відкрили вулицю Кульпарківську на виїзді з міста.
 
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!