Із зони ООС на ротацію повернулись правоохоронці Львівщини

1549 0
До складу зведеного загону увійшли бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів», співробітники служб та підрозділів Нацполіції.
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

В порядку ротації із зони проведення ООС додому повернулись бійці зведеного загону правоохоронців Львівщини.

Як повідомляє пресслужба Нацполіції, до складу зведеного загону увійшли бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів», співробітники служб та підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області та Управління патрульної поліції.

Читайте також: На Донбасі загинув 29-річний військовий із Яворова

«Приємно зустрічати вас вдома у повному складі – цілими та неушкодженими. Це є наш свідомий вибір і наше покликання», – звернувся до правоохоронців заступник начальника ГУ Нацполіції у Львівській області Володимир Ільчишин.

Нагадаємо, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомило про відновлення прийому заяв на отримання пільгового кредиту – 3% річних – на придбання житла для внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції (АТО) та/або учасників операції Об’єднаних сил (ООС).
 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!