Їжак, пінгвіни, слон і чудо. Які фільми подивитися з малечею на вихідних

2075 0
Тvoemisto.tv пропонує вам підбірку добрих, повчальних фільмів для перегляду із дітьми.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Їжак Сонік

У центрі сюжету – хлопчина на ім'я Том, який працює у поліції. Попри прагнення зробити кар’єру, йому постійно щось заважає. Аж якось він зустрічає дивну істоту. Це схожий на їжака прибулець Сонік. Створіння може рухатися з величезною швидкістю, недосяжною для жодної земної техніки. Аби спіймати прибульця влада наймає злого й безжального доктора Айво Роботніка, відомого також за іменем Еггман. Навіжений науковець мріє підкорити собі усю планету.

Фантастичний бойовик «Їжак Сонік» – це повнометражний фільм з поєднанням живих акторів та анімації. Перша поява героя відбулася у межах комп’ютерної гри, створеної компанією Sega. У 2013 році компанія Sony придбала права на екранізацію сюжету. Коли проект знаходився уже у розробці і було оголошено дату виходу на екрани на 2018 рік, Sony виставила майбутній фільм на продаж. У 2017 році його купила компанія Paramount Pictures та оголосила про заплановану на 2019 рік прем’єру.

Пінгвіни містера Поппера

Том Поппер – успішний бізнесмен, але нікудишній сім'янин. Його бізнес процвітає, але особисте життя тріщить по швах. З дружиною він розлучений, діти не отримують від нього достатньої уваги. Можливо, справи йдуть таким чином тому, що і сам Том ріс без батька, мандрівника, який вічно пропадає в черговій експедиції. Однак все стає з ніг на голову, коли померлий батько залишає йому в спадок справжнього живого пінгвіна...

Чудо

З одного боку хлопчик Август Пулман такий же як і інші хлопці його віку – любить ходити на дні народження до друзів, грати в комп'ютерні ігри, фанатіє від «Зоряних воєн», грає зі своїм собакою, свариться і мириться зі старшою сестрою. А з іншого – він зовсім не такий як інші хлопчаки... По-перше, Август ніколи не ходив в звичайну школу – з першого класу з ним вдома займалася мама. По-друге, Август переніс 27 операцій. Через дуже рідкісну генетичну помилку в Августа немає обличчя. І ось такий хлопчик повинен піти в школу. В перший раз. До звичайних дітей

Дамбо

Фентезійний фільм «Дамбо» знайомить нас з цирковим імпресаріо на ім'я Марк. Маючи хорошу посаду і розуміючи, що потрібно тим, хто працює у нього, він призначає Холта Ферріера, який колись був головною зіркою цирку, доглядати і дбати за новонародженим слоненям. Холт погоджується, а допомагати йому в цьому беруться його рідні діти Джо і Міллі.

Незабаром Холт виявляє, що у слоненяти величезні вуха і ця особливість стає предметом для регулярних насмішок і жартів з боку його колег. Однак сам Холт вважає, що слоненя володіє унікальною рисою, що виділяє його серед всіх місцевих жителів. 

Красуня і чудовисько

У віддаленому замку живе принц Адам. За поганий характер його зачарували і він перебуватиме в тілі чудовиська доти, доки його не покохають і він сам не навчиться кохати. Потрібно встигнути до того, як із прекрасної квітки впаде остання пелюстка. Одного разу до замку випадково забрідає чоловік. Він живе в селі поблизу і заблукав дорогою додому. Незапланований візит обертається полоном. Звільнити батька поспішає чарівна Белль. Вона ладна назавжди лишитися в замку в обмін на те, щоб її батько опинився на волі. Традиційна історія знову ожила на екрані.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!