Ізолятор з центру Львова перенесуть у промзону

6042 0
У Львові планують перенести слідчий ізолятор з вул. Городоцької на вул. Збиральну в промзону «Сигнівка». Європа готова надати гранти на будівництво нового ізолятора відповідно до європейських стандартів.
Фото: wikimapia.org

Фото: wikimapia.org

Зокрема, на сесії Львівської міськради, депутати надали згоду на прийняття у власність територіальної громади міста цілісного майнового комплексу слідчого ізолятора на вул. Городоцькій, пише «Вголос». 

Разом з тим депутати погодили управлінню капітального будівництва місце розташування земельної ділянки та надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення ділянки 8,3188 га у промзоні «Сигнівка» на вул. Збиральній для перенесення СІЗО з вул. Городоцької.

«Європа готова надати гранти на будівництво нового ізолятора відповідно до європейських стандартів. Щодо будівлі наявного СІЗО, то депутати вирішуватимуть, що надалі робитимуть з цим приміщенням», – пояснив секретар Львівської міської ради Василь Павлюк.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!