Ізраїльська кінокомпанія зніме на Львівщині фільм про Другу світову війну

1311 0
У сюжеті фільму – життя єврейської родин в ґетто в роки Другої світової війни.
Фото: Центр міської історії

Фото: Центр міської історії

На території Львівської області кінокомпанія LACO FILMS (Тель Авів) зніматиме фільм «Кімната Маріани», заснований на реальних подіях та який розповідає про життя єврейської родини в ґетто в період Другої світової війни. За словами головного продюсера компанії, фільм знімуть повністю українською мовою. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

«Одна з головних героїнь є відомою французькою акторкою сучасності й вона з вересня минулого року спеціально для ролі у фільмі розпочала вчити українську мову для повного занурення глядача у автентичність тих часів», – сказав продюсер LACO FILMS Алексі Осмоловські.

19 січня кіномитці побували у Львові. Вже у березні розпочнеться підготовка до зйомок кінопроєкту. Самі ж зйомки фільму стартують у квітні та триватимуть до червня. Участь у них візьмуть понад 300 осіб. Бюджет фільму складе понад 4 млн євро.

Фільм «Кімната Маріани» – це міжнародний проєкт, який має прокатний потенціал за кордоном та націлений на участь у світових кінофестивалях. До його реалізації залучені міжнародна продакшн-компанія LACO FILMS, компанії CINEFRANCE, продюсер Жан-Люк Орм'єр (Франція) та  Metro Communications, продюсер Давід Сільбер (Ізраїль).

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!