Ізраїльський мобільний госпіталь завершує свою місію на території Львівщини

9434 0
За цей час пролікували більш ніж 7 тисяч людей.

Ізраїльський мобільний госпіталь на території Львівщини сьогодні завершує свою місію. із 22 березня у ньому працювали ізраїльські та українські медики – надавали медичну допомогу вимушеним переселенцям та пораненим захисникам. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

За цей час пролікували більш ніж 7 тисяч людей.

Читайте також: Чи розгортатимуть на Львівщині нові місця для переселенців

«Завершення місії збіглося з Днем Катастрофи і героїзму європейського єврейства. Я хочу, щоб наші ізраїльські друзі знали, ми розділяємо ваш біль так, як ви з 24 лютого розділяєте наш», – каже він

Нагадаємо, що польовий шпиталь поблизу Львова розгорнули також і американські лікарі. Безкоштовну невідкладну, хірургічну медичну допомогу тут зможуть отримати вимушено переміщені особи або ті, хто постраждали від військового конфлікту. Також тут надаватимуть стаціонарні, амбулаторні послуги та послуги для жінок та дітей, включно з акушерством.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!