Кабмін дозволив експорт захисних масок

1204 0
Заборона перестала діяти від серпня.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

До 1 серпня в Україні діяла заборона на експорт засобів індивідуального захисту. Це було пов’язано із поширенням коронавірусу. Дія заборони завершилась 1 серпня. Про це на своїй фейсбу-сторінці повідомляє заступник міністра розвитку економіки і торгівлі Тарас Качка.

«Мінекономіки і МОЗ дійшли згоди, що на сьогодні можна відійти від заборони до моніторингу експорту. Уряд підтримав це рішення. Відтак 1 серпня строк дії заборони сплив і не був продовжений», – каже Тарас Качка.

Додамо, що карантин в Україні продовжили до 31 серпня. Обмеження вводять централізовано – за новою моделлю, що ділить Україну на різні зони, залежно від епідситуації. Утім, носіння захисних масок у громадських місцях залишається обов’язковим в усіх зонах, навіть у зеленій.

За минулу добу в Україні інфікування коронавірусом підтвердили у ще 1061 людини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!