Кабмін дозволив роботу хімчисток у «червоних» зонах

1149 0
Крім хімчисток, дозволили також торгівлю посадковим матеріалом.
Фото: dymka.com.ua

Фото: dymka.com.ua

У регіонах, які перебувають у «червоній» зоні карантину, тепер можна торгувати посадковими матеріалами. Також дозволили працювати хімчисткам. Зокрема, надавати послуги прання, хімічного чищення текстильних і хутряних виробів.

Читайте також: Кабмін підготував порядок виплат ФОПам. Хто і як зможе отримати 8 тисяч грн

Відповідне рішення під час сьогоднішнього засідання ухвалив Кабмін. Раніше у регіонах червоної зони була заборонена будь-яка торгівля, крім продуктових і зоомагазинів.

Крім цього, Кабмін прибрав вимогу для виходу регіонів із «червоної» зони щодо неперевищення відповідних показників упродовж п'яти днів.

Нагадаємо, що посилений карантин у Львові продовжили до 12 квітня. У дитячих садочках працюватимуть лише чергові групи для дітей, батьки яких працюють. Громадський транспорт у Львові працюватиме у режимі спецперевезень, а безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій призупиняють. 

Магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюватимуть лише на виніс та за попереднім замовленням. Непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів), мають бути зачинені.

Відкриття літніх майданчиків відтермінували до 12 квітня. Усі заклади харчування продовжують працювати лише на виніс та адресну доставку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!