Кабмін перепризначив львів'янку Ірину Микичак на заступницю міністра охорони здоров'я

2844 0
Кабмін призначив першим заступником міністра охорони здоров'я Олену Теряєву
Фото: МОЗ

Фото: МОЗ

Кабінет Міністрів України призначив першим заступником Міністра охорони здоров’я Олену Теряєву. А Світлану Шаталову та Ірину Микичак заступниками Міністра охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Уряду 8 квітня.

Раніше першим заступником Міністра охорони здоров’я була Ірина Микичак

Читайте також: Суд скасував рішення голови ЛОДА про звільнення Ірини Микичак

Олена Теряєва свою кар’єру починала із роботи лікарем. Вона працювала, зокрема, у центрі екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. У МОЗі перша заступниця відповідатиме за реформування системи охорони здоров'я.

Нагадаємо, Ірина Микичак з квітня 2017 року по грудень 2019 року була керівницею департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації. Її звільнили через негативну оцінку від заступника голови ЛОДА Івана Собка наприкінці минулого року за наказом тоді чинного голови області Маркіяна Мальського. Департамент тимчасово очолив її заступник Андрій Васько.

Нещодавно у ЛОДА провели конкурс на нового директора департаменту охорони здоров’я, у якому переміг львівський хірург Орест Чемерис. Тепер він має пройти спецперевірку і погодження у Міністерстві охорони здоров'я. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!