Кабмін продовжив програму «теплих» кредитів ще на рік

1708 0
На «теплі кредити» закладуть 150 млн грн.
фото: ecotown.com.uа

фото: ecotown.com.uа

Кабінет міністрів продовжив програму «теплих» кредитів ще на рік, виділивши на її реалізацію 150 млн грн у держбюджеті на 2021 рік. Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Читайте також: Як отримати «теплий кредит» на утеплення багатоповерхівок у Львові

Програма спрямована на надання кредитів для жителів індивідуальних будинків. Крім того, громадяни отримають можливість залучати «теплі кредити» на придбання електроакумулюючих систем (систем накопичення енергії), обладнання для підзарядки електротранспорту та інтелектуальних лічильників електроенергії.

«За 6 років своєї роботи «теплі» кредити довели свою ефективність. Держава допомагає родинам інвестувати у зазвичай недешеві заходи з енергоефективності, а населення активніше долучається до енергозбереження і в результаті зменшує витрати на комунальні послуги», – зазначила міністр енергетики Ольга Буславець.

Читайте також: Як економити на теплі. Вигідні програми у Львові

«Теплі кредити» видають у державних ПриватБанку, Ощадбанку, Укргазбанку, Укрексімбанку.

Про те, як отримати «теплий» кредит на утеплення багатоповерхівок у Львові читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!